Advertentie

Het meisje met de glazen voeten

33

Rank 5690 Gelezen 35 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 26 Favoriet 2 Recensies 4
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0
Er gebeuren vreemde dingen op de afgelegen, met sneeuw bedekte eilandengroep Sint Haudas Land. Merkwaardige gevleugelde wezens fladderen boven de bevroren moerassen, albinodieren verbergen zich in de ijzige bossen en in de diepten van de oceaan gloeien kwallen op, en Ida MacLaird verandert langzaam maar zeker in glas.
Maar het idee dat haar gedaanteverwisseling begonnen is tijdens een bezoek aan Sint Hauda's keert ze terug naar het betoverende eiland. Ida gaat op zoek naar de ongrijpbare Henry Fuwa, de enige man die haar misschien kan genezen.
Midas Crook is een wereldvreemde fotograaf die altijd al op het eiland heeft gewoond. Wanneer hij Ida ontmoet, begint iets in hem te ontdooien. Terwijl Midas Ida leert haar aandoening te accepteren, weet zij geleidelijk aan zijn hart te winnen. Kan hun liefde de tijd stilzetten?
Het meisje met de glazen voeten is een verbluffend fantasierijke en aangrijpende debuutroman, die door de internationale pers vol lof is ontvangen.
Een ingenieuze, beeldende roman over de zoektocht van een jong liefdespaar naar genezing van een betovering, bij uitstek geschikt voor de liefhebbers van Alice Hoffman.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgeverij
Orlando
Eerste editie
04 september 2010
Laatste editie
23 september 2010
ISBN
9789022959794 , 9789044961867


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het meisje met de glazen voeten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken