Advertentie
Het Mirakelmeisje

Het Mirakelmeisje

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
De achttienjarige Sara wil haar vleugels uitslaan. Maar dat is buiten haar overbezorgde moeder Paula en geloofsgekke vader Marcel gerekend. Hun verstikkende gedrag heeft een averechts effect op Sara en ze komt in opstand. Na een zoveelste heftige discussie ziet ze geen andere oplossing dan weg te vluchten van thuis. Ze kruist het pad van Karel, een zestigjarige man, aan een blokhut die hij gebruikt als buitenverblijf. Ze sluiten al snel een hechte vriendschap en Karel helpt Sara te verstoppen voor de zoekactie van haar vader en de politie. Maar wie is Karel eigenlijk? En wat wil hij van Sara? Beetje bij beetje ontsluiert Sara een belangrijk geheim.

Het Mirakelmeisje is een verhaal over een gezinssituatie die door een vrijgevochten puber uit de hand dreigt te lopen. Maar zelfs de zwaarste hindernissen zijn overbrugbaar met hoop, vriendschap en liefde…

Eddy Huyghe (1954) is gepensioneerd field sales manager in de farmaceutische sector en woont in Halle-Zoersel. Het Mirakelmeisje is zijn debuut.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Beefcake Publishing
Laatste editie
27 september 2019
ISBN
9789493111110
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 21,50
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic