Het mysterie van Chalk Hill
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Het mysterie van Chalk Hill

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Dé Duitse bestsellerauteur van spannende historische romans

Berlijn, 1890. Tegen de wensen van haar familie in zegt Charlotte Pauly de stad vaarwel en accepteert ze een positie als gouvernante bij een aristocratische familie in Engeland. Bij aankomst is ze zeer onder de indruk: Chalk Hill is een prachtig landhuis en haar leerling Emily is een lief, leergierig meisje. Maar al snel komt Charlotte erachter dat er een schaduw over het landgoed ligt. Dat voorjaar is lady Ellen, de moeder van Emily, verdronken in de nabijgelegen rivier. Het officiële verhaal is dat ze is uitgegleden. Maar wat deed lady Ellen midden in de nacht aan de oever?

Sinds de dood van haar moeder wordt Emily geplaagd door vreselijke nachtmerries. Uit bezorgdheid om het meisje gaat Charlotte op onderzoek uit, maar niemand blijkt bereid over het verleden te praten; dat heeft de heer des huizes ten strengste verboden. Toch zet Charlotte door, en dan blijkt dat de mooiste landhuizen de duisterste geheimen herbergen.

In de pers

‘Een meeslepend verhaal waarin de gesloten wereld van de Engelse aristocratie prachtig tot leven komt.’ Für Sie

‘Deze roman gaat niet alleen over een rivier, maar heeft er zelf ook iets van weg: de dreigende onderstroming van dit verfijnde verhaal voert je soepel mee naar steeds dieper, donkerder water.’ Rheinische Post

‘Een historische roman vol geheimen. Wie op zoek is naar optimale spanning en mysterie, hoeft niet verder te zoeken: dit boek heeft alles wat je nodig hebt.’ Radio Arabella

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Historische roman (populair)
Vertaald door
Sander Hoving
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
17 mei 2022
Laatste editie
17 mei 2022
ISBN
9789022595237 , 9789402318456


Boekinformatie wijzigenReacties op: Het mysterie van Chalk Hill

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken