Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Het ongeschreven woord
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 4 2 0 1 0

Het ongeschreven woord

Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het 2e deel in de trilogie: De geloofsbrief.
Na alle gebeurtenissen waarbij Susan verwikkeld raakte in een strijd tussen de Tempeliers en kardinaal Esperanza, geniet ze van een welverdiende vakantie. De rust duurt niet lang als de huurling Bartilo ineens weer voor haar neus staat. Hierna volgen de verwikkelingen elkaar in hoog tempo op en wordt Susan opgejaagd door meer dan één achtervolger. Nieuwe mysteries, achtervolgingen en raadsels komen op haar pad waarbij ze zowel hulp als tegenstand krijgt uit onverwachte hoek.
Andrej Verhoeks (1975) begon met schrijven voor zijn kinderen. Verhaaltjes die hij voorlas voor het slapengaan. Hij kreeg de smaak te pakken en richtte zich hierna meer en meer op schrijven voor volwassenen. Verhoeks combineert ingrediënten van een streekroman met spanning en mysterie waardoor er een pakkend verhaal ontstaat.

Genre

Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het ongeschreven woord

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.