Advertentie
Het Spinhuis, cover voor

Het Spinhuis

3
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0

Roos, revalidatiearts, is na een burn out en een dreigende scheiding op zoek naar haar weg in het labyrinth van het leven. Zij erft van tante Annabeth een prachtig oud en vervallen huis. Wie was tante Annabeth die het huis aan Roos naliet? ‘De lamp boven de keukentafel was gemaakt van hout, met gedraaide armen voor kaarslampjes. Hij was ingepakt in een fijnmazig kanten waas van spinnenwebben, nu er een lichtje in scheen was het web te mooi om ooit onder het mom van schoonmaak te verwijderen.’ De spinnetjes lijken te zorgen voor rust, totdat de rust wordt verstoord als Roos en haar vrienden een ontdekking doen in de kelder.

Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
191
Laatste editie
31 juli 2019
ISBN
9789082852837
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Het spinhuis: een fijne, onderhoudende roman met een bijzonder element

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Het Spinhuis verhaalt over een prachtige, oude en vervallen villa waarin geheimen zich hebben opgestapeld. Geheimen van vorige bewoners, maar ook die van de nieuwe generatie. Centraal in Het Spinhuis staat de 34 jarige revalidatiearts Roos. Roos is, na een burn out en een dreigende scheiding, op...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook