Advertentie

Holistik Handboek

19

Gelezen 20 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 17 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het holisme is een levensovertuiging waarbij de essentie is dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Maar hoe 'holistify' je je eigen leven en blijf je wel met beide benen op de grond staan?

In Holisitik Handboek geven Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hoofdredacteuren van het succesvolle platform Holistik, een realistische én praktische visie op het holisme. De rode draad is om eerst een opgeruimde binnenwereld te creëren, zodat je gaat leven vanuit je volle potentieel. Van daaruit voelt het een stuk natuurlijker om liefdevolle verbindingen met anderen en de planeet aan te gaan. De thema's: natuur, hooggevoeligheid, familie, schoonheid, food en de toekomst. Laat je inspireren door de persoonlijke ervaringen van Karlijn en Evelyn en de wijze lessen van de experts die zij om zich heen hebben verzameld. Daarmee heb je alle tools in handen om jouw holistische levenspad te kiezen.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Laatste editie
15 april 2019
ISBN
9789000363667


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Holistik Handboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.