Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Homoseksualiteit is geen keuze - Als je homoseksuele man je verlaat en daarna
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 7 3 3 2 0 1 0

Homoseksualiteit is geen keuze - Als je homoseksuele man je verlaat en daarna

14

Gelezen 16 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 2 Recensies 9
Non-fictie   Topics 0

Eerder verschenen onder de titel Omdat de natuur anders besliste.

?Ik vind dit heel moeilijk om te zeggen, want ik heb toch echt veel om je gegeven, maar het gaat echt niet meer. Daarvoor is er met mij teveel gebeurd. Ik hoor echt in dat andere wereldje thuis, dat weet ik nu zeker. En daar maak jij geen deel meer van uit.? Toen Marie-Louise Klomp vanuit het niets geconfronteerd werd met de homoseksualiteit van haar man stortte haar wereld in. Tijd om te rouwen was er niet. Ze moest door, want haar acht maanden oude dochtertje verdiende hoe dan ook een normale jeugd. Om haar pijn en verdriet draaglijk te maken, begon ze met schrijven. Zo wilde ze dat haar dochter later zou kunnen lezen hoe moeilijk haar beide ouders het hadden gehad. Haar moeder, omdat ze er plotseling helemaal alleen voor stond en haar vader omdat hij afscheid moest nemen van zijn dochtertje en zijn vrouw. Een ontroerend mooi verhaal! Veronique Janssen, recensent Veronique?s Boekenhoekje. Als je besluit om slechts één enkel boek te lezen dat gebaseerd is op waargebeurde feiten, laat het dan alsjeblieft dit zijn. Valerie Vaes, recensent Valeries Boekenwereld.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire roman, novelle
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Boekscout VOF
Eerste editie
28 mei 2017
Laatste editie
17 mei 2019
ISBN
9789402157116 , 9789463892827


Boekinformatie wijzigen


Recensies (9)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Homoseksualiteit is geen keuze - Als je homoseksuele man je verlaat en daarna

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.