Advertentie
Hoor me.
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 10 3 4 2 1 1 1

Hoor me

18

Gelezen 22 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 53 Favoriet 1 Recensies 2
Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Opgegroeid op een kleine boerderij in het Zuid-Hollandse Papendrecht, brengt Yolanda Hadid haar jeugd door met paardrijden, turnen en een bijbaantje bij de HEMA. Op haar zestiende wordt ze gescout door een modellenbureau. Voor ze het weet vliegt ze als model de hele wereld over. Ondertussen gaat Yolanda’s gezondheid achteruit. Haar lange zoektocht naar de juiste diagnose begint. Pas vele jaren later wordt vastgesteld dat ze leidt aan de chronische ziekte van Lyme. Medicijnen en behandelingen volgen, terwijl ze inmiddels ook een gezin heeft en onderdeel is van de realityserie The Real Housewives of Beverly Hills. Ondanks alles lijkt Yolanda Hadid nooit de hoop te verliezen. Haar positie als beroemdheid gebruikt ze om meer bewustzijn te creëren rondom de ziekte van Lyme. 'Hoor me' is het levensverhaal van Yolanda Hadid.

+


Aantal pagina’s
424
Uitgeverij
PEPPER books
Eerste editie
01 oktober 2018
Laatste editie
01 oktober 2018
ISBN
9789020608748


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Sanne de Graaf Hebban Recensent

Een openhartig en eerlijk relaas over een leven met Lyme

door: Sanne de Graaf

Yolanda Hadid is ontzettend veel. Naast Lyme-vechter, Nederlandse, topmodel en Real Housewife is ze vooral moeder. Ze groeit op in Zuid-Holland en vult de jaren van haar jeugd met turnen en paardrijden, brengt dagen door op de boerderij en heeft diverse bijbaantjes. Tot ze toevalligerwijs wordt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Hoor me

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.