Advertentie

Iets om voor te leven

181

Gelezen 191 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 168 Favoriet 2 Recensies 15
Literatuur & Romans Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 5 Top25's 1   Topics 0

Andrew zit vast in zijn leven, en in zijn troosteloze baan als ambtenaar waarin hij contact probeert te zoeken met de nabestaanden van eenzame overledenen. Gelukkig heeft hij een liefhebbend gezin om hem ’s avonds zijn zorgen te laten vergeten. Althans, dat denken zijn collega’s. Wat begon als een klein leugentje is inmiddels uitgegroeid tot iets groots: een fantasiewereld met een vrouw en twee kinderen. Het is voor Andrew een aangename ontsnapping uit zijn eigen eenzame bestaan. Daarom brengt de inmiddels-meer-dan-vriendschap met zijn nieuwe collega Peggy hem ook zo uit evenwicht. Durft hij alles op het spel te zetten en haar de waarheid te vertellen? Iets om voor te leven is een hartverwarmende roman over risico’s nemen wanneer je denkt alleen te kunnen verliezen: scherp, humoristisch en levensecht.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Rob van Moppes
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
13 augustus 2019
Laatste editie
27 augustus 2019
ISBN
9789402703412 , 9789402758337


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (15)

Keuze van de redactie
Gea Smits Hebban Recensent

Laatbloeier

door: Gea Smits

Richard Roper werkt zelf als redacteur bij een uitgever in Londen. Hij debuteert in meer dan vijftien landen met Iets om voor te leven (of treffender in de oorspronkelijke taal; Not to die alone). Hij heeft zijn debuut losjes gebaseerd op een krantenartikel over mensen die de nalatenschap van...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Iets om voor te leven

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.