Iedereen is dol op pasta, maar voor Italianen is
pasta meer dan alleen maar eten ‒ het brengt
familie en vrienden bij elkaar. In Ik heb zin in
pasta lees je wat er in je Italiaanse voorraadkast
zou moeten staan, hoe je pasta kookt en welke
saus het beste past bij welke pastavorm. En voor
het zeldzame geval dat je eten overhoudt, zijn er
heerlijke recepten voor restjes pasta.
Met meer dan 90 eenvoudige gerechten, van
Minestrone met orzo en Rigatoni alla Norma tot
Penne quattro formaggi en Smakelijke mac and
cheese. Dit boek mag niet ontbreken in de keuken
van een echte pastaliefhebber.
pasta meer dan alleen maar eten ‒ het brengt
familie en vrienden bij elkaar. In Ik heb zin in
pasta lees je wat er in je Italiaanse voorraadkast
zou moeten staan, hoe je pasta kookt en welke
saus het beste past bij welke pastavorm. En voor
het zeldzame geval dat je eten overhoudt, zijn er
heerlijke recepten voor restjes pasta.
Met meer dan 90 eenvoudige gerechten, van
Minestrone met orzo en Rigatoni alla Norma tot
Penne quattro formaggi en Smakelijke mac and
cheese. Dit boek mag niet ontbreken in de keuken
van een echte pastaliefhebber.