Advertentie

Ik, moordenaar

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0
Enrique Rodríguez Ramírez doceert kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Baskenland. Op 53-jarige leeftijd is hij op het hoogtepunt van zijn carrière. Hij staat op het punt hoofd te worden van zijn afdeling, maar hij valt ten prooi aan academische rivaliteit. Zijn studiegroep getiteld ‘Lichamelijk geweld in de westerse schilderskunst’ onderzoekt het werk van Bruegel, Grünewald, Goya, Rops, Dix, Grosz, Ensor, Munch en Bacon. Maar zijn echte passie waarin hij zijn hele ziel en zaligheid legt, is radicaler: Ramírez verheft moord tot een van de Schone Kunsten.

Winnaar van de Grand Prix de la Critique ACBD 2015 en de Prix BD Polar 2015.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
136
ISBN
9789492117243
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Naarling!

door: Ellen IJzerman (prowisorio) 1 like
Niet een boek om vrolijk van te worden, met een tamelijk nare hoofdpersoon: 1ste%2Bpagina%2BIk%2Bmoordenaar.png Ja, het is die man in die lange jas, die man die op het derde plaatje van het boek een toevallige passant van het leven beroofd, wiens metgezel je bent gedurende bijna 140 zwart(gallig)e bladzijden. Enrique Rodríguez...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook