Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
In een jungle van gevoelens & emoties
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

In een jungle van gevoelens & emoties

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In Jungle van gevoelens en emoties neemt auteur en rasoptimist Christa van Suilen – Verzijl je mee langs alles wat het leven te bieden heeft. Een ware jungle, dus. Na een leven lang op de ziekenhuisvloer te hebben doorgebracht - van verpleegkundige tot bestuurder – werd Christa’s leven op zijn kop gezet door een chronische ziekte. Positief als ze is besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ze begon te schrijven op haar blog Be Kind 4 Yourself en hoopt met haar blogs en gedichten steun, herkenning en inspiratie te bieden.
Christa’s dichtbundel laat kanten van haar zien die nog niet eerder belicht zijn. Als in een ware rollercoaster neemt ze je mee langs grote onderwerpen als liefde, hoop en kracht. Ze weet de grote onderwerpen klein te houden door persoonlijker te zijn dan ooit. Haar gedichten raken je in je hart, omdat Christa haar hart openstelt naar jou. Jungle van gevoelens en emoties is Christa’s weg die haar heeft gevoerd tot waar ze nu is. Zoals ze zelf zegt: het leven is niet altijd makkelijk, maar moeilijk maakt niet onmogelijk.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
52
Uitgeverij
Open Uitgevers
Eerste editie
28 november 2022
Laatste editie
28 november 2022
ISBN
9789083288680


Boekinformatie wijzigenReacties op: In een jungle van gevoelens & emoties

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken