Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Intuïtie ontwikkelen

In dit boek vind je 96 tips om naar je zesde zintuig te luisteren en je intuïtie te gaan volgen. Iedereen is namelijk paranormaal begaafd - en de uitnodiging van dit boek is om dat als normaal te gaan zien en om het ook echt te gaan gebruiken in ons dagelijks leven. Hierdoor leef je een leven vol met cadeautjes. Iedere dag, ieder uur, ieder minuut.
We beginnen dit boek met 95 direct toepasbare tips om iedere dag meer vanuit je intuïtie te leven. Er zitten sowieso handvatten en inzichten in die jou helpen om vanuit je 6e zintuig te leven.
Vervolgens vind je een uitgebreid hoofdstuk over het vragen van hulp aan de engelen en gidsen. Hierdoor geef je jouw intuïtieve leven een enorme boost. Hiertoe krijg je 64 extra tips.
In de bonus-hoofdstukken zoomen we nog eens extra in op een aantal belangrijke onderwerpen, zoals aarden, synchroniciteit en het herkennen van mensen die hun 6e zintuig aan hebben staan.
Kortom, een volgepakt boek met de meest praktische tools voor een intuïtief leven

Toon details

Schrijf een recensie

Is Intuïtie ontwikkelen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Intuïtie ontwikkelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.