Advertentie
Jamie in 15 minuten

Jamie in 15 minuten

16
Gelezen 27 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 2 Recensies 2
Culinair Artikelen 2 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Nieuwe opvolger van Jamie in 30 minuten
Eén heerlijk gerecht in slechts een kwartier op tafel! We willen elke dag vers en gezond eten, maar hebben weinig tijd. Dat verklaart het enorme succes van Jamie in 30 minuten: in een half uur drie gangen op tafel. Met dit nieuwe boek gaat Jamie verder terug naar de essentie van snel en efficiënt koken, zonder smaak en diversiteit uit het oog te verliezen: Eén heerlijk hoofdgerecht in slechts een kwartier bereid.
Jamie in 15 minuten bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning maximale smaak. De gerechten zijn superlekker, gevarieerd en met seizoensproducten bereid. Jamie's recepten staan garant voor kwaliteit en eenvoud. Natuurlijk met de bekende Jamie-twist!

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Oorspronkelijke titel
Jamie in 15 minuten. Heerlijk, voedzaam en supersnel
Vertaald door
Jaromir Schneider
Illustraties
David Loftus
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Laatste editie
25 oktober 2012
ISBN
9789021552767
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 2 4 5 3 8 2 1 1 0

Artikelen over Jamie in 15 minuten

Allemaal de keuken in met 24kitchen
21 oktober 2014 1 reactie
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

In 15 minuten een gezonde, lekkere maaltijd op tafel?!

door: Demandiekokenkan 1 like

In 2012 kwam als opvolger van Jamie Oliver’s Jamie in 30 minuten, Jamie in 15 minuten uit. Jamie belooft in dit boek een complete en verse maaltijd voor 4 personen die je in slechts 15 minuten op tafel zou moeten krijgen. Reden voor het maken van dit boek? Veel mensen willen wel lekker koken maar...

Mijn top 3 boeken

door: Ansuya Lalay 1 like
ik hou van snelle makkelijke maar toch smaakvolle en gezonde recepten. Dit boek laat je zien dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te wezen. Heb al een aantal dingen die hij gebruikt in mijn normale recepten toegepast, waardoor de gerechten nog lekkerder zijn geworden. Haha in de eerste instantie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook