Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kronieken v kadhal 2 geb vd magier

Vol nieuwe energie sprong de god der dieven op. 'En ik weet ook precies wie de straf krijgen. Drie jonge halfzusters. Niet lang geleden vroegen ze om mijn bijstand bij een niet onaardige zwendel. Ik heb ze geholpen, maar dankbaarheid? Ho maar!'

Het valt niet mee om in de Keizerrstad Kadhal je geld te verdienen als danseres. Asca, Mayl en Cyrel houden zich met hun talent en vooral veel slimheid staande in de stad vol hooghartige priestermagiërs, verborgen monsters, brute schurken, galante schavuiten en overijverige dienders. Het grootste gevaar schuilt echter niet in de donkere stegen of onderwereldkroegen.

Binnen en buiten het Keizerrijk zijn grootste zaken in werking gezet door het lot, de goden, of ambitieuze tovenaars. Zal Doran de dromen van de Slapende God kunnen beheersen, wat is er gebeurd met de aartsmagiër en welke rol vervult de onberekenbare god der dieven?
Lees de nieuwe kleurrijke avonturen van de drie dansende halfzusjes in Kadhal.

De pers over het eerdere belevenissen van Asca, Mayl en Cyrel in De dood van de magiër:

`Heerlijke schelmenverhalen; jaloersmakende schrijfkunst`, Alex de Jong, Pure Fantasy

'Het cijfer dat ik dit boek meegeef, is een 9,0 en die is heel dik verdiend', Eerke, www.fantasy-realm.nl

'Decadente, rauwe fantasyverhalen', Okke de Jong, Pure Fantasy

Jaap Boekestein schrijft al meer dan twintig jaar fantasy, griezel, thrillers en sciencefiction. Hij won de Rakis Award en de Paul Harland Prijs en trad op als jurylid van diverse verhalenwedstrijden. Hij woont vlak bij zee en de meeste van zijn verhalen ontkiemen tijdens lange wandelingen door de duinen. 'De geboorte van de magiër' is zijn tweede boek bij Books of Fantasy.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Kronieken v kadhal 2 geb vd magier het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

'Mia zou een liefdesverhaal krijgen en dat had ik ook geschreven, maar het voelde niet helemaal oké. Dat was niet haar toekomst.' - Lees het interview met Samuel Bjørk en maak kans op het boek!

Reageren op Kronieken v kadhal 2 geb vd magier

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.