Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Verhalen vertellers
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 0 2 0 1 0

Verhalen vertellers

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 1
Fantasy & SF   Topics 0

Ontdek de verborgen geheimen van Mars en ontmoet de laatste draak van Woudzee. Kent verliefdheid grenzen? Gaan mens en natuur samen? Verken de toekomst en het verleden op de vleugels van de beste binnen- en buitenlandse auteurs. Met verhalen van: Tais Teng, Jaap Boekestein, Uschi Zietsch, Karel Smolders, Johan Klein Haneveld, Theo Barkel, Yvette Hazebroek, Gë Ansems, Joke Hartog, Roderick Leeuwenhart. ‘Met een voldaan gevoel sla je dan ook de bundel dicht. ‘Verhalen Vertellers’ biedt een gevarieerde staalkaart van de auteurs die publiceren bij uitgeverij Macc.’ Vreemde Werelden “…een gevarieerde bundel, waar ik een aantal heel erg leuke uurtjes mee heb doorgebracht.” Jos Lexmond, NCSF ‘Yvette Hazebroek levert met haar verhaal Het Vallende Schip een spannende bijdrage aan deze bundel. (…) Kortom: Gewoon een boekje dat je gelezen moet hebben als je van korte verhalen en van een beetje spanning en sciencefiction houdt! Chrissy van der Haven, SF-Terra.

+


Genre
Korte verhalen , Sciencefiction & Fantasy
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Uitgeverij Macc
Eerste editie
21 februari 2020
Laatste editie
21 februari 2020
ISBN
9789078437567


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verhalen vertellers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.