Advertentie

Laat los mijn hand

74

Gelezen 79 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 170 Favoriet 3 Recensies 23
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 4 Spots 14   Topics 0   Leesclub

Louis Lasker houdt zielsveel van zijn familie – de momenten dat het niet zo is daargelaten. Zijn twee halfbroers, Jack en Ralph, zijn fantastische, lastige mensen, maar heel druk met hun eigen ego’s. Louis’ leven staat in het teken van het verzorgen van zijn vader. Met zijn vieren ondernemen ze per busje een reis van Londen naar Zürich. Hun vader is ongeneeslijk ziek en hij wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. In Engeland is dat bij wet verboden. In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet. ‘Ontroerend’ dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je na lezing verweesd achter. Docx heeft een uiterst actueel verhaal geschreven en de meest onweerstaanbare en onuitstaanbare personages gecreëerd, rijkgeschakeerd als het leven zelf.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
01 juni 2017
Laatste editie
12 juni 2017
ISBN
9789025450724 , 9789025450731 , 9789025457471


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (23)

Keuze van de redactie

Liefde overwint in roadmovie en filosofische roman

door: Margriet Cobben 1 like

Louis’ vader Larry is ongeneeslijk ziek. Hij heeft ALS en wil zelf kunnen bepalen wanneer hij zijn leven zal beëindigen. Maar in Engeland is dat niet mogelijk, dus wil hij onder begeleiding van zijn drie zoons naar een levenseindekliniek in Zürich. Mantelzorger Louis rijdt zijn vader in een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Laat los mijn hand

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken