Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Laat me niet alleen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 36 4 98 3 78 2 16 1 1

Laat me niet alleen

229

Rank 2010 Gelezen 258 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 195 Favoriet 7 Recensies 22
Literatuur & Romans Lijsten 2 Spots 7   Topics 0   Leesclub

‘Laat me niet alleen’ is een aangrijpende en intrigerende roman, waarmee Sarah Armstrong haar lezers dwingt na te denken over ongemakkelijke kwesties.

Als Anna nieuwe buren krijgt en de blauwe plekken van hun jonge dochtertje ziet, belt ze de politie en kinderbescherming. Maar niemand luistert. Dus als de 5-jarige Charlie aanbelt en om hulp vraagt, weet Anna dat het op háár aankomt.

Wat zou jij doen? Zou jij het kind in je auto zetten en wegrijden? Zou je het kind verborgen houden en naar de andere kant van het land rijden? Zou je liegen tegen de politie? Tegen haar moeder? Hoe ver zou jij gaan om het kind van een ander te redden?

Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië. Met ‘Laat me niet alleen’ stelt ze op indringende wijze haar lezers voor de vraag: wat zou jij doen?

‘Laat me niet alleen’ is perfect voor de lezers van ‘De verloren kinderen’ van Diney Costeloe en een ideaal boek voor leesclubs.

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
04 december 2018
Laatste editie
20 oktober 2020
ISBN
9789026143359 , 9789026143342


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Hebban lezer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (22)

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Welke prijs betaalt men voor onbaatzuchtig handelen?

door: Kamila Straatsburg 1 like

Anna staat na middernacht in haar keuken met een glas water en ziet een verhuiswagen aankomen bij haar buren. In een seconde heeft ze haar oordeel klaar:    

‘…twee mannen stapten uit. Een van hen, tenger gebouwd, had een sleutelbos in zijn hand. De ander had een dikke nek en het postuur van een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Laat me niet alleen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken