Advertentie

Liefdestijd

0

Rank 7884 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Liefdestijd - Tiempo de amor | Moderne Nicaraguaanse poëzie
Dit is de titel van deze selectie (ontleend aan een gedicht van Claribel Alegría), die vooral uit gedichten bestaat die de liefde als thema hebben, geschreven door de belangrijkste Nicaraguaanse dichters van de vorige eeuw. Sensualiteit en erotiek, nostalgie en saudade, van vrouwelijke zelfstandigheid en van contradicties die deel uitmaken van de eigen identiteit; van vreugdevol gejuich en van wanhoop; van ironische glamour en van angst over de afwezigheid van de geliefde.
In dit boek zullen de lezers een expressieve stroom van ervaringen en onthullingen over het thema van de liefde ervaren, maar bovenal zullen ze er de interessantste Nicaraguaanse dichters en een groot aantal prachtige gedichten in vinden. Sommige gedichten zijn, om op de initiële bewering van José Coronel Urtecho terug te komen, het beste exportproduct van Nicaragua. Geniet er van!
Deze uitgave is in het Spaans/Nederlands.

+


Genre
Poëzie
Poezie
Uitgeverij
Mosea Sonetto
Eerste editie
05 februari 2021
Laatste editie
05 februari 2021
ISBN
9789086662548


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Liefdestijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken