Advertentie

Liever

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0
In het Europa van 2050 zijn de meeste ziektes onder controle en worden mensen met gemak 120 jaar oud. Als Marc en Felize verliefd worden op elkaar, ondervinden zij welke prijs de maatschappij daarvoor heeft betaald. Keuzevrijheid en privacy zijn ingeruild voor gezondheid, een lang leven lijkt belangrijker dan een inspirerend, verrassend of liefdevol leven. Marc en Felize besluiten zich daar niet bij neer te leggen en gaan op zoek naar een mogelijke uitweg, al gaan ze daarmee in tegen alle geldende normen en negeren ze de heftige bezwaren van beide families.
Liever is een boek over maatschappelijke keuzes, over discriminatie, over pandemie├źn, over het leven en vooral ook over de liefde. Het verhaal schetst de mogelijke consequenties van de keuzes van vandaag voor het leven in de toekomst en combineert dit met een tijdeloos verhaal over een onmogelijke liefde waarvoor de hoofdpersonen alles willen opofferen.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
253
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
19 november 2020
Laatste editie
19 november 2020
ISBN
9789464182309


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Liever

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.