Lijndansen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Lijndansen

1

Rank 718 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Twee vrouwen vertrekken met dezelfde vlucht naar Florida. De ernstig zieke Ava, moeder van drie kinderen, is passagier. Nadine werkt als stewardess. Nadat hun verblijf anders loopt dan voorzien, ontmoeten ze elkaar bij toeval opnieuw. Ze willen allebei nog niet terug naar Nederland en zonder al te veel vragen te stellen of uit te wijden over het waarom, stappen ze bij elkaar in de auto om 1300 mijl naar Texas te rijden en de beroemde countryzangeres Kacey Musgraves te zien optreden. De reis doorkruist vijf zuidelijke Amerikaanse staten en brengt de vrouwen steeds dichter bij elkaar, maar ook dichter bij hun eigen ongemakkelijke
en pijnlijke waarheden, die zich onvermijdelijk aan hen zullen opdringen.
‘Lijndansen’ is een indringende road novel over onbestemde keuzes in de zoektocht naar een escape. Over onverwachte vriendschap, acceptatie en de kracht van muziek.
--- Willemijn Mignot (1976) studeerde rechten in Utrecht en is opgeleid als scenarist aan de ScriptAcademy. ‘Lijndansen’ is haar debuutroman.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
238
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
24 juni 2022
Laatste editie
24 juni 2022
ISBN
9789493245457


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Lijndansen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken