Advertentie

Los uit het hart

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
"Mijn dossier is mijn CV," is nu het motto van deze GGZ ervaringsdeskundige. De weg naar een gelukkiger leven duurde lang en was een zware klim. Overspoeld door zintuiglijke prikkels en heftige emoties, was tomeloze fantasie haar beste vriend. Door het gevoel een buitenaards wezen te zijn tussen de mensen, dompelde Margriet onder in eenzaamheid. Het dreef haar bijna tot waanzin. Het schrijven van gedichten gaf haar inzicht in zichzelf en langzaam kwam vanuit dit aanvankelijk gesloten proces steeds meer los uit haar hart. Door de diepste dalen strompelend, opvliegend naar gevaarlijke hoogtepunten, met (ervaringsdeskundige) hulp naast zich, leerde zij haar kracht kennen en zichzelf accepteren en liefhebben. Daarmee vond ze de weg naar stabiliteit en kon zij haar hart openen.

Deze bundel is eerder verschenen in 2014 bij uitgeverij Free Musketeers. Omdat het thema actueler is dan ooit, brengt Margriet Pakvis- van As het opnieuw uit.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
93
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
13 oktober 2020
Laatste editie
13 oktober 2020
ISBN
9789464182668


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Los uit het hart

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.