Advertentie

Maffia & Perversies

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Christie is een journaliste, ze moet het portret van een beroemde, rijke en maffia-man schrijven! Een Russische oliemagnaat die ook actief is in verdachte activiteiten, maar die een enorm fortuin heeft.

Igor Stravinsky is koud en onverstoorbaar in het zakenleven en laat nooit mensen over hem praten en accepteert geen interviews, behalve deze voor Christie, hij geeft haar dan een afspraak op een geheime plaats waar grote zakenmensen en enkele gangsters elkaar ontmoeten. Igor is ook erg knap, een echte atleet, hij straalt een ongelooflijke schoonheid uit en niemand kan hem weerstaan!

Hier staat ze bij de ingang van een prachtig herenhuis, maar binnen zal ze leren dat ze zich voor haar interview en de nodige informatie voor haar artikel moet laten verleiden door Igor en haar spelletje moet spelen...

Dus wat gebeurt er met Christie? Hoe zal ze reageren op een nieuwe wereld van perversies? Zal ze bereid zijn om iets te doen om haar interview te krijgen?
Genre
Feelgood
Laatste editie
18 februari 2020
ISBN
1230003716861
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic