Advertentie

Mag ik ook leven?

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
In 1958 komt Daan terecht in een katholiek weeshuis. Een non en opvoeder, bij wie hij wordt achtergelaten, terroriseren en mishandelen de weeskinderen. Hun leven is een gevangenis waar ze niet uit kunnen ontsnappen. De tragische gebeurtenissen die Daan meemaakt, zal hij nooit kunnen vergeten. Later vertelt hij aan een bevriend echtpaar over zijn angsten. Dan begint de verwerking van de trauma’s uit zijn jeugd en keert hij ten slotte terug naar het weeshuis, voor een confrontatie met zijn verleden. De biografie Mag ik ook leven? is ontroerend en schokkend. Het verhaal blijft bij, lang nadat het boek uitgelezen is.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
186
Uitgeverij
Boekscout
Laatste editie
08 april 2011
ISBN
9789461761088
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Snoefie
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Iedereen moet dit lezen!

door: Teddy12 1 like
Ik heb dit boek in een ruk uitgelezen, vreselijk wat Daan en zijn vrienden mee maakten. Het is ongelooflijk hoe mensen (monsters je kan ze geen mensen noemen) kinderen zo kunnen pijnigen en vooral de psychische schade die voor de rest van hun leven achtervolgd. Ik persoonlijk heb Daan gekent, een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook