Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Magische lessen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 18 3 13 2 1 1 1

Magische lessen

45

Gelezen 47 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 160 Favoriet 0 Recensies 16
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 4 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0   Leesclub
Al eeuwenlang zijn de Owens-vrouwen vervloekt: iedere man die op hen verliefd wordt gaat dood. In een onvergetelijk verhaal waarin een eeuwenoude vervloeking wordt teruggeleid naar de bron, vertelt Alice Hoffman de geschiedenis van Maria Owens, die in Salem wordt beschuldigd van hekserij. Zij is de matriarch van de lijn van krachtige vrouwen uit de familie Owens, die schitterden in Magische praktijken en Magische regels.

De bloedlijn begint in de zeventiende eeuw bij Maria, wanneer zij als baby wordt achtergelaten in een besneeuwd veld op het platteland. Als Hannah Owens zich over haar ontfermt, komt Maria van alles te weten over de ‘Naamloze Kunsten’. Hannah ziet dat Maria een gave heeft en ze leert het meisje alles wat ze weet over geneeskrachtige kruiden.

Als Maria wordt bedrogen door de man die haar zijn liefde heeft verklaard, spreekt ze de vervloeking uit die haar familie zal achtervolgen en leert ze de magische lessen die ze de rest van haar leven met zich mee zal dragen. Liefde is het enige wat ertoe doet.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
384
Uitgeverij
Uitgeverij Orlando
Eerste editie
07 oktober 2021
Laatste editie
18 oktober 2021
ISBN
9789083166360 , 9789083166377


Boekinformatie wijzigen


Recensies (16)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Magische lessen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken