Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Melktanden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 28 3 35 2 5 1 1

Melktanden

80

Gelezen 86 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 81 Favoriet 0 Recensies 5
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1   Topics 0
Het leven zoals Lon het zich had voorgesteld kan beginnen. Ze gaat samenwonen met haar vriend Philip, ze nemen samen een hondje – alle puzzelstukjes vallen in elkaar. Maar kort daarna zet Philip alles in één klap op zijn kop. Hij wil
geen monogame relatie en hij is verliefd, op een vrouw die alles is wat Lon niet is: Xenia.

Terwijl Lon krampachtig probeert vast te houden aan het leven dat ze voor ogen had, ontwikkelt ze een allesverterende obsessie voor Xenia. Via een omweg komt Lon in contact met Xenia’s oma, Louise. Hoewel Lon en Louise niet veel met elkaar op hebben, zien ze wel in dat ze iets aan elkaar kunnen hebben. Louise wil, ondanks haar zwakke fysieke gestel, graag een laatste verre reis maken, en Lon ziet in Louise een mogelijkheid om alles achter zich te laten en een stukje controle terug te grijpen. Samen maken ze Lons geplande droomreis naar Disneyland.

Zo ontstaat een machtsstrijd tussen drie vrouwen, die alle drie hun eer proberen te redden. Deze roman gaat de strijd aan met stereotypen over de liefde, trouw en concurrentie tussen vrouwen.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Uitgeverij Pluim
Eerste editie
15 januari 2021
Laatste editie
25 februari 2021
ISBN
9789083054254 , 9789083054261


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door lorrie03
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Melktanden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken