Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Met de fiets door de Provence

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Deze keer bezoekt Ingrid Castelein de Luberon. Ze laat je de populaire regio van de Provence in alle seizoenen verkennen.Tijdens zomerse fietstochten neemt ze je mee naar de Monts de Vaucluse en de pestmuur, ze laat je de herfstkleuren bewonderen tijdens een wandeling naar de top van de Luberon of sneeuwpret beleven op de Montagne de Lure. Slenter mee over de Provençaalse marktjes van Gordes, Cavaillon, Apt en Forcalquier, verwonder je in dorpjes als Oppède-le-Vieux, Bonnieux en Menérbes. Bezoek de kastelen van Lacoste en Ansouis, dwaal in het spoor van schrijver Camus door de heuvels rondom Lourmarin en beleef de schilder Cézanne in Aix-en-Provence.

Van de okergroeven van Roussillon en de Colorado Provençal tot de abdij van Sénanque te midden van de lavendelvelden: Met de fiets door de Provence brengt opnieuw boeiende, mooie en herkenbare verhalen in een vlotte en grappige schrijfstijl.

Met de fiets door de Provence is de opvolger van het succesvolle Mon(t) Ventoux en Route de la Lavande, die door pers en publiek lovend werden onthaald.
+


Genre
Non-fictie
Serie
n.v.t.
Aantal pagina’s
319
Uitgeverij
Manteau
Laatste editie
18 april 2018
ISBN
9789022334522


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Stefanie
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Met de fiets door de Provence

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken