Advertentie
#Mindsetofaboss
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

#Mindsetofaboss

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Met #MINDSETOFABOSS biedt Roberto Elan een leidraad voor ondernemers, business professionals, atleten en eigenlijk een ieder die wil afrekenen met twijfel, angst en middelmatigheid en wil doorbreken naar de ‘next level’ in business and life. Dit boek, met bijbehorend werkboek, zijn geschreven om je aan te sporen tot massieve actie en je te helpen om op zeer effectieve wijze uit je comfort zone te stappen.

In zijn boek behandelt hij de belangrijkste Power Principes die hij de afgelopen 10 jaar heeft gebruikt om zowel zijn cliënten als zichzelf te transformeren in Fearless High Performers die onbevreesd hun maximale potentieel leven om van bijzondere waarde te zijn voor hun omgeving, doelgroep en cliënten.

Hij heeft met de jaren een eigen persoonlijke transformatie systeem ontwikkeld en geoptimaliseerd genaamd de ‘Fearless System’. Zijn boek is op de drie pijlers uit zijn systeem gebaseerd, te weten: Become Fearless, Take Ownership, Hold Nothing Back.

In dit boek coacht Roberto jou net zoals hij doet bij zijn high performing cliënten en legt hij je uit hoe je effectief zijn Fearless System kunt gebruiken in je dagelijkse leven, business en sport voor nóg meer impact, inko
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
212
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
10 december 2019
Laatste editie
10 december 2019
ISBN
9789402195811 , 9789402195804


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: #Mindsetofaboss

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken