Advertentie
9200000123078149

Beestenburcht 1: Miss Bengalore

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Wie lacht, lijdt niet. Ergens in Frankrijk, tijdens het interbellum. Verborgen in een verlaten boerderij leidt president Silvio de ‘Beestenburcht’ met ijzeren hoef. Als een dictator buit de stier de andere dieren uit, gesteund door een militie van honden. De andere dieren voeren allemaal lastige taken uit voor het welzijn van de gemeenschap… Miss Bengalore, een angstige kattin die haar twee kleintjes wil beschermen, en César, een gigolokonijn, doen beroep op de wijze en mysterieuze Azelar, een rat met een brilletje, om het verzet tegen het onrecht te doen ontbranden. De geweldloze strijd wordt gevoerd met burgerlijke ongehoorzaamheid en humor… Eerste deel van een reeks voorzien in vier delen.

Genre
Stripboeken
Strips algemeen
Aantal pagina’s
72
Uitgeverij
Casterman Editions
Laatste editie
08 januari 2020
ISBN
9789030374626
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Koen Driessens Hebban Recensent

Een andere Animal Farm

door: Koen Driessens

Een gemeenschap van dieren – schapen, kippen, ganzen, ezels, varkens, honden, konijnen, een kat en een rund van een leider – die meer heeft van een totalitair regime met profiteurs en proletariaat en die allerminst een ideale samenleving is: het komt zeer bekend over. Het lijkt de VS van vandaag...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook