Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Modderfukker

Modderfukker telt meer dan vijftig korte verhalen waaruit blijkt dat de auteur een scherp observator is. Vaak observeert hij mensen vanaf een bankje langs het kanaal, waar het regelmatig tot interactie komt. Ook tijdens het uitlaten van zijn leasehonden gebeurt er van alles, al dikt hij het regelmatig behoorlijk aan. Hij beschrijft zijn waarnemingen met een flinke dosis droge humor, scherpzinnige woordgrappen en de broodnodige zelfspot. En, zo vindt hij, als je zelfspot hanteert, dan mag je ook met andere mensen spotten. Beide komen volop aan bod in zijn verhalen.

Theo van Rijn was tot en met maart 2023 de drijvende kracht achter uitgeverij LetterRijn, waarna hij het stokje overdroeg. Hij is echter wel nadrukkelijk op de achtergrond betrokken bij veel van de boeken, vooral als redacteur en vormgever. De tijd die hij overheeft gebruikt hij graag en veelvuldig voor het schrijven van zijn kortverhalen.

Modderfukker is de zesde verhalenbundel van Theo’s hand.
Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Modderfukker het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Modderfukker

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.