Advertentie

Neanderthaler

2
Rank 5996 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Hoog tussen de besneeuwde toppen van het Pamir-gebergte van Tadzjikistan vinden merkwaardige gebeurtenissen plaats: op raadselachtige wijze verdwijnen mensen. De dorpelingen schrijven deze vermissingen toe aan mysterieuze 'bergmannen'. Op zekere dag is ook de gerenommeerde archeoloog dr. Jerome Kellicut, bezig met onderzoek ter plekke, spoorloos verdwenen...

De jonge paleontologen dr. Susan Arnot en dr. 'Matt' Mattison ontvangen beide een cryptisch bericht: professor Kellicut, hun mentor en grote voorbeeld, heeft in de bergen een opzienbarende ontdekking gedaan, maar als gevolg hiervan bevindt hij zich waarschijnlijk in levensgevaar. Spoorslags reizen Matt en Susan af naar de voormalige Sovjet-republiek en organiseren een expeditie de bergen in.

En daar, als nietige schepsels in dit overweldigende landschap van bovenaardse schoonheid, komen zij tot een verbijsterend inzicht: hier leven wezens die volgens de wetenschap al duizenden jaren waren uitgestorven, directe afstammelingen van de prehistorische Homo neanderthalensis. En ze tonen zich heel wat minder primitief, en op een hoger spiritueel niveau dan altijd door ons, Homo sapiens, werd aangenomen...

De filmrechten van Neanderthaler werden onmiddellijk gekocht door een wereldberoemde producer, die zelf de regie van de - ongetwijfeld spectaculaire - filmproductie ter hand zal nemen.
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9022982939
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic