Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Noorse mythen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 8 4 7 3 6 2 0 1 0

Noorse mythen

21

Gelezen 24 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 36 Favoriet 5 Recensies 2
Junior Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0
De goden van de Vikingen komen tot leven in deze meeslepende, magische mythen. Lees over Odin met zijn ene oog, Thor en zijn machtige hamer en Loki de roodharige, listige bedrieger.

Margaretha van Andel weet de taal van Kevin Crossley-Holland, waar de listen doorheen sijpelen, de goden in bulderen en het bloed vanaf druipt, weergaloos in het Nederlands te vangen. En de duistere illustraties vol spanning en schaduwen van Jeffrey Alan Love slepen je mee in de vreemde wereld van oude magie, reuzen, dwergen en monsters.

Huiver en geniet!

Kevin Crossley-Holland is een vermaard Brits vertaler, dichter en kinderboekenauteur. Eerder verscheen bij Lemniscaat zijn Arthur-trilogie.

Jeffrey Alan Love is een veelbekroond illustrator en schrijver. Hij werd onder andere genomineerd voor de World Fantasy Award, en won een gouden medaille van de Society of Illustrators.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Eerste editie
02 juli 2018
Laatste editie
02 juli 2018
ISBN
9789047710110


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Noorse mythen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.