Advertentie
Ola en de dingen

Ola en de dingen

1
Rank 4657 Gelezen 1 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 26 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0
Ola is een kind, maar geen kind is als Ola. Onverschrokken, meedogenloos, gewond en vol vuur. In haar hoofd heeft haar vader zijn tentje opgeslagen, in haar voetsporen smeulen haar moeder en haar broertje. En zelf is Ola onderweg. Rennend, zoekend, dwingend. Is ze op de vlucht voor de te grote liefde van haar vader? Zit de dood haar op de hielen? Of ontloopt ze gewoon het gezag van volwassenen die niet weten hoe om te gaan met een explosief kind als zij? Ze weet het zelf niet. Totdat ze een man tegenkomt, diep verscholen in een bos en in zwijgzaamheid, aan wie ze haar eigen scherpe randen kan slijpen. Een vriend, even hunkerend als zijzelf. Een vriend die uiteindelijk het ondenkbare voor haar doet.
Coco Schrijber schreef een onthutsend verhaal dat meer dan eens het kippenvel over je rug jaagt. Een verhaal over liefde, geweld en intimiteit in het leven van een meisje dat dat bijna niet dragen kan – omdat ook in een jong leven de gebeurtenissen soms te gruwelijk kunnen zijn.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Querido
Laatste editie
10 oktober 2019
ISBN
9789021419480 , 9789021419497
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 11,99
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Ola en de dingen

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Benieuwd!

door: Lena 2 reacties 2 likes
Van deze schrijfster las ik De luchtvegers, een juweel, vooral door het taalgebruik en de onverwachte wendingen in het verhaal. Coco Schrijber is ook filmmaker en als je haar hoort praten op de radio, hoor je al aan haar manier van vertellen dat ze een onalledaagse kijk op de wereld heeft. Een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook