Olympus
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Olympus

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Olympus:

De bijna gepensioneerde Silas Vleughels beseft het nog niet, maar hij is een man op de rand van de afgrond. Zijn vrouw is op wereldreis, zijn meubelzaak is failliet en hij klampt zich vast aan een baan als Technisch Medewerker Gebouwen in het psychiatrisch ziekenhuis Sint Thomas, waar de vele patiënten zijn hart en ziel dag na dag uiteenrafelen. Hij is een moedige ridder met als enige wapens zijn trouwe ladder, zijn gedeukte gereedschapskist en zijn nuchtere verstand, vechtend tegen de onzichtbare monsters en verschrikkingen die Sint Thomas en zijn bewoners voortdurend belagen. De oude Silas voelt het gewicht der jaren in zijn schouders, handen en gedachten, ademloos de wereld achterna jagend die steeds verder en verder van hem wegrent. Hoe lang nog kan hij de hoge muren van de instelling en van zijn geest ongeschonden houden?

Erik Heiser:

Erik werkt als international logistics specialist bij een expeditiefirma, waar hij met alle moeite van de wereld tracht het vervoer over zee te regelen van gevaarlijke stoffen die een hekel aan water hebben, een job die veel geargumenteerd zakelijk schrijven vergt. In 2014 won hij de Paul Harlandprijs en in 2015 de Ward Ruyslinckprijs. Dit debuut op latere leeftijd is tegelijk testament en geboorteakte van een oude droom die na lange tijd werkelijkheid mocht worden.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
242
Uitgeverij
Ambilicious LLP
Eerste editie
17 mei 2022
Laatste editie
03 juni 2022
ISBN
9789493275201


Boekinformatie wijzigenReacties op: Olympus

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken