Advertentie

Om Sions wil niet zwijgen

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Er gebeuren heel wat vreemde dingen op deze aardbol. U zult makkelijk minstens vijf onbegrijpelijke zaken en ontwikkelingen kunnen noemen. Het grootste raadsel met de meeste vragen speelt zich af in het Midden Oosten. Daar gebeuren vele dingen waarvan iemand, die nadenkt, zich afvraagt: 'Hoe is het mogelijk?' Over die 'raadsels' in het Midden Oosten gaat dit boek. Over intifada's, de Arabisch-Israelische oorlogen, het terrorisme, de Palestijnen, Jeruzalem en vooral over Israel en de toekomst van het Joodse volk. Historische achtergronden worden belicht. Politieke aspecten en achtergronden van het Midden Oosten probleem komen aan de orde...

Drs. Jan van Barneveld schreef vele artikelen en boeken over Israel. Hij doceerde verschillende vakken in het Middelbare Onderwijs. Hij was werkzaam bij Tear Fund Nederland, waarna hij zich verbond aan De Barmhartige Samaritaan. Hij publiceert regelmatig in diverse bladen.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
338
ISBN
9789064510946
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic