Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Onder sterren
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 13 3 30 2 8 1 10

Onder sterren

72

Gelezen 73 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 181 Favoriet 0 Recensies 11
Literatuur & Romans Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

Als je een vakantiehuis beheert waar filmsterren en prinsen logeren, moet je niet te snel ergens raar van opkijken…
Een boeiend inkijkje in de wereld van de jetset, tegen de adembenemende, romantische achtergrond van de Zwitserse bergen.

Als Josefien op een dag een brief krijgt van gravin Victoria, de tante van haar ex Jean, heeft ze nog geen idee hoezeer die haar leven zal veranderen. Victoria zoekt een beheerder voor haar luxe chalet in Zwitsersland. Aan haar neefje Jean, man van twaalf ambachten en dertien ongelukken, wil ze het niet toevertrouwen. Josefien, die met haar twee kinderen midden in het centrum van Amsterdam woont, droomt van rust en ruimte, en grijpt de kans, niet gehinderd door enige ervaring of voorkennis.

Het chalet blijkt hoog op een berg te liggen, vlak bij het mondaine skioord Crans-Montana. Vanwege zijn luxe en privéligging is het bij uitstek geschikt voor verhuur aan exclusieve gasten: van Arabische prinsen en onderwereldfiguren uit Rusland, tot filmsterren en ‘keurig’ getrouwde zakenmannen vergezeld door hun met privéjets ingevlogen callgirls. Josefiens gebrek aan ervaring in combinatie met de hoge standaard van haar gasten leidt vaak tot hilarische en bloedstollende taferelen. Ondertussen proberen Josefien en haar kinderen in te burgeren in de stugge lokale dorpsgemeenschap, wat op zijn zachtst gezegd niet meevalt.

+


Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Literaire roman, novelle
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
07 januari 2019
Laatste editie
07 januari 2019
ISBN
9789022584552 , 9789402311600 , 9789059900820
Boekinformatie wijzigen


Recensies (11)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onder sterren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken