Advertentie
4303-a3464cd9448e240a1812a7c18c98d90a

Ontwaken uit coma, Leven met hersenletsel

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Hoe is het om te leven met hersenletsel? In Ontwaken uit coma, Leven met hersenletsel, vertelt Henk Nieuwenhuys over zijn ervaring met blijvend hersenletsel, ontstaan na een skiongeluk. Het is een ingrijpend en persoonlijk verhaal. Over de ernstige gevolgen van het hersenletsel en de acceptatie dat hij ermee moet leren leven. En dat valt niet altijd mee, mede omdat er in Nederland weinig hulp is voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Henk Nieuwenhuys geeft de moed niet op. Met veerkracht, vechtlust en discipline, krijgt hij zichzelf en zijn leven weer op de rit. Hij emigreert zelfs in zijn eentje naar China en noemt dit avontuur de beste therapie die hij kon krijgen. Vanuit een diep gevoel van dankbaarheid voor alle kansen in zijn leven, deelt Henk zijn ervaringen in dit boek. Daarmee wil hij andere mensen met hersenletsel en hun naasten, helpen door te zetten en moed te houden. Op inspirerende en ontroerende wijze laat Henk Nieuwenhuys zien, dat mensen altijd opnieuw kunnen beginnen.

Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
76
Uitgeverij
Eigen beheer
Laatste editie
11 augustus 2020
ISBN
9789090329765
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een aangrijpend verhaal

door: Sandra 1 like
In Ontwaken uit coma, Leven met hersenletsel vertelt Hank Nieuwenhuys over zijn ervaring met blijvend hersenletsel en slechtziendheid. Dit heeft hij overgehouden aan een ernstig ski-ongeluk en de daaropvolgende coma. Hij moet alles in het leven opnieuw leren en zichzelf opnieuw leren kennen. In...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook