Advertentie
Onverwachte erfenis

Onverwachte erfenis

4
Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
Aagje is dood, de ongetrouwde, kinderloze oudtante van Sarah. En nu moet Sarah samen met haar twee broers de begrafenis regelen. Dat is nog niet zo makkelijk, want ze kunnen het nergens over eens worden. Wie draait er bijvoorbeeld op voor de kosten? Begrafenisondernemer Sam - mooie Sam met zijn groene ogen - heeft er een zware kluif aan. In de dagen na Aagjes dood, bij de zoektocht naar de erfenis, ontdekt Sarah een onbekende kant van Aagje. Was haar leven minder eenzaam dan iedereen dacht? Onverwachte erfenis is een prachtige psychologische roman over familie en liefde, maar vooral over de angst om die liefde toe te laten.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
20 augustus 2019
ISBN
9789046825457 , 9789046825464
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    jeanne vogel Hebban Recensent

Liefde is geen gemakkelijke keuze

door jeanne vogel op 30-09-2019

Wie was nou eigenlijk Aagje? De ongetrouwde en kinderloze oudtante van Sarah kan het zelf niet meer vertellen want ze is plotseling en in alle eenzaamheid overleden. Sarah en haar broers zijn de enige familie en moeten dus een uitvaart regelen. Dat is lastig, want zij kunnen het nergens over eens worden. Sjors, de slordige hippie-broer, is overal tegen en Evert stuurt zijn vrouw Katja, die...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook