Advertentie
Ooit, misschien

Ooit, misschien

18
Rank 9318 Gelezen 21 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0
Sprankelend debuut van Gilmore Girls-actrice Lauren Graham

Franny Banks had zichzelf drie jaar de tijd gegeven om het te gaan maken als actrice. Nu gaan de laatste drie maanden in. Ze kwam ooit naar New York met dromen over Broadway, maar haar fanclub telt nog maar twee leden (haar huisgenoten Jane en Dan) en om haar huur te betalen werkt ze als serveerster in een Comedy Club.

Franny wil haar droom om de volgende Diane Keaton of Meryl Streep te worden nog niet laten varen. Maar haar bankrekening slinkt, haar agent belt niet meer, en haar vader wil eigenlijk dat ze naar huis komt om met haar geweldige ex-vriend te trouwen. Franny besluit nog één laatste poging te wagen om ‘ooit’ te veranderen in ‘nu’. 

Lauren Graham is actrice en speelde o.a. in de series Gilmore Girls en Parenthood. Ze heeft op Broadway gestaan en in diverse films gespeeld. Ze woont afwisselend in New York en Los Angeles.
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Merel Leene
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
03 oktober 2013
ISBN
9789000330324 , 9789000330331
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (2)

niet mijn soort roman

door: Lovingbooksnl
Ik had te hoge verwachtingen van het boek. In het begin vond ik het lekker lezen maar al gauw werd het een beetje saai en hier en daar langdradig. Het is leuk om Franny te volgen in haar stappen om actrice te worden maar er gebeurt te weinig om mijn aandacht gefocust te houden. De stukken uit haar...

Sympathiek verhaal

door: Krista van der Hulst 1 like
Ooit, misschien gaat over een sympathieke heldin en haar leven in de wereld van audities in alles erom heen in New York. Franny is een personage die je niet niet leuk kunt vinden. Je kunt goed met haar meeleven en hoopt dat haar droom gaat slagen. De bladzijdes met agenda tussendoor zijn een leuke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook