Advertentie
Operatie wederkomst

Operatie wederkomst

7
Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Een thriller die de lezer meesleept naar een bizarre climax. Bovendien confronteert de auteur iedere lezer met de vraag: wat zou ík geloven? Wanneer de Amerikaanse bijbelwetenschapper Jonathan Weber Israël bezoekt, is hij getuige van het optreden van een nieuwe geestelijk leider: Joshua Ben-Yosef. Deze dertigjarige Jood uit Nazareth heeft in korte tijd twaalf volgelingen om zich heen verzameld en spreekt met veel overtuigingskracht enthousiaste menigten toe. Wanneer blijkt dat hij ook in staat is wonderen te verrichten, komen de media uit de hele wereld erop af. Wie is die man? Wat wil hij? Met lede ogen ziet Weber dat zijn vrouw zich aansluit bij de volgelingen van deze Jood uit Nazareth. Ondanks de ongelooflijke dingen die hij ziet en hoort, blijft hij aanvankelijk zijn scepsis houden. Maar hoe meer hij het fenomeen Joshua bestudeert, hoe meer zijn twijfels verdwijnen. Dan, op het toppunt van zijn roem, wil Joshua een ontmoeting met de grootste religieuze leiders ter wereld en Jonathan moet het organiseren. De plaats van ontmoeting is de Sint Pieter in Rome.
Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Mozaiek
Laatste editie
29 maart 2012
ISBN
9789023991069 , 9789023910947 , 9789023918073
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

veravb Hebban Recensent

Niet indrukwekkend

door: veravb 1 like ebook
In Israël staat een jonge gast met twaalf volgelingen op. Hij kan het goed uitleggen, heeft inderdaad een schare van twaalf volgelingen, doet wonderen, dan denkt een mens al snel aan de vleesgeworden opstanding of terugkeer van Jezus. Als zijn ouders Mariam en Yozef heten, hij geboren is in...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook