Advertentie

Parwana

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Parwana brengt je de heerlijkste familierecepten en traditionele Afghaanse gerechten voor allerlei
gelegenheden, doorvlochten met verhalen over de Afghaanse cultuur. De rode draad is de geschiedenis van de familie Ayubi, die in haar restaurant Parwana in het Australische Adelaide haar gasten de Afghaanse kooktradities voorschotelt.

Van mahi, dat traditioneel gegeten wordt tijdens het Perzisch nieuwjaarsfeest, tot kabuli palaw, dat vooral bij bepaalde ceremonies geserveerd wordt. Maar ook doordeweekse gerechten zoals gestoofde aubergine met yoghurtdressing of lamscurry met pruimen ontbreken niet. De sfeervolle beelden verwelkomen je bij de familie en je kunt de heerlijke gerechten bijna ruiken.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Becht
Eerste editie
07 april 2021
Laatste editie
07 april 2021
ISBN
9789023016663


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Parwana

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.