Advertentie

Popover

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Popover

Jess werkt als assistent bij het internationale bedrijf Pegasus Paper Products, waar ze alsmaar over het hoofd wordt gezien. Beloofde promoties gaan zonder verklaring aan haar voorbij en ook bij de afdelingslunch en vrijdagmiddagborrel wordt ze steevast ‘vergeten’. Dan ontdekt Jess een maas in het systeem waarmee ze werkt en komt haar onzichtbaarheid opeens goed uit. Jess weet onopgemerkt duizenden euro’s in eigen zak te sluizen. Tot iemand haar zwendel ontdekt en op een tweesprong staat. Wat gaat ze doen: opgeven of doorgaan? En wie bepaalt dat eigenlijk, zij of de anderen?

***
Popover is een tragikomische coming of age roman waarin we de jongvolwassen Jess volgen in haar morele groei, zich hardop denkend een weg banend langs allerlei verleidingen. Overmoed ligt op de loer, de lijn tussen goed en kwaad is flinterdun. Voor álle spelers. Ook voor Jess.
***

Anniek Corporaal is schrijver uit Zutphen. Ze woonde jarenlang in de UK en reist veel. Na een carrière in de journalistiek en marketing besloot ze dat het nu het moment was om te doen wat ze al sinds haar vierde roept: een boek schrijven. Vervolgroman De Mahjong Society is in de maak. Voor 2021 staat Café Coco gepland.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire fictie algemeen
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
269
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
22 oktober 2020
Laatste editie
22 oktober 2020
ISBN
9789464180879 , 9789464184341


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Popover

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.