Proza en andere gedachtekronkels

De ene is voor bij het wakker worden, de ander voor het slapengaan. Maar het mooist zijn ze te lezen, bij het schijnsel van de volle maan. 79 stukjes proza, 79 momenten van inspiratie. Door iets wat ik zelf zie, of wat ik kan ervaren door de ogen en lens van een ander. Sommigen van lang geleden, anderen van vorige week. Dan eens is een vrouw de bron, dan een goede fles wijn - en soms is dat hetzelfde. Of een kikker-concert... Of de vloedlijn van het Nederlandse strand...

Toon details

Schrijf een recensie

Is Proza en andere gedachtekronkels het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Proza en andere gedachtekronkels