Advertentie

Razend

109

Rank 2713 Gelezen 132 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 101 Favoriet 6 Recensies 26
Feelgood Lijsten 1 Spots 15 Top25's 1   Topics 0   Leesclub

Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv. Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
225
Uitgeverij
Storm Publishers
Eerste editie
28 juli 2016
Laatste editie
01 augustus 2016
ISBN
9789492098153 , 9789492098276


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Esther Jansen
Rapporteer deze bijdrage

Advertentie

Recensies (26)

Keuze van de redactie

Schuldgevoelens en ernstige ziekte brengt twee jongeren bij elkaar

door: Diana Mom

Schuldgevoelens en ernstige ziekte brengt twee jongeren bij elkaarIets meer dan een jaar moesten we wachten op het vervolg op Hitte van Lis Lucassen. Het was duidelijk dat we in het tweede deel, Razend, kennis zouden maken met Stef, een jongen die in Hitte in zijn bijrol overkwam als een...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Razend

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.