Advertentie
revolutiedezeeuw

Revolutie

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Dankzij de Industriële revolutie - een snelle ontwikkeling buiten onszelf - verandert het dagelijks leven enorm. Het wordt tijd dat we ook het tempo van onze innerlijke ontwikkeling op gaan voeren - De revolutie van de liefde. Een liefdesverhaal dat geen tijd kent Bilaneiland 2018 Bliss leidt een eenvoudig maar zinvol leven en ze is eigenaar van een strandtent. Ze werkt en woont in een afgelegen baai en lijkt niets gemeen te hebben met de rijke en machtige, maar ook oppervlakkige familie Lorenson. Behalve de bijzondere grond die zij in hun bezit hebben, want daar heeft Bliss grootse plannen mee. Wanneer ze Xander Lorenson ontmoet in een club, wordt de mogelijkheid om haar doel te kunnen bereiken, haar voor de voeten gegooid. Als Bliss naast een sterke lichamelijke aantrekkingskracht ook een onlosmakelijke verbinding voelt tussen hen twijfelt ze of ze wel gebruik kan, en wil maken van deze buitenkans. Bilaneiland 1718 Roos Kirby neemt een sprong in het diepe als ze in gaat op het aanbod van Dominic Lorenson. Ze gaat voor hem werken als kinderjuf in het paleis waar hij woont met zijn gezin. Op dat moment beseft Roos nog niet, dat de keuze die ze daar gaat maken, driehonderd jaar later, grote gevolgen zullen hebben. Leesvermaak en levensverdieping gaan hand in hand in deze roman met onder andere de grootste misvatting over de liefde, een hindernis die ervoor zorgt dat onze zelfliefde zich zeer traag ontwikkelt.

Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Aantal pagina’s
374
Uitgeverij
Zara4books
Laatste editie
14 april 2020
ISBN
9789083056807
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Revolutie: prachtige wisseling in tijdsbeelden!

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Revolutie kent een tweetal verhaallijnen. Het verhaal van Roos Kirby speelt zich af in het jaar 1718 en heeft voornamelijk Bilaneiland als decor. Roos werkt in een herberg wanneer daar de zeer welgestelde Dominic Lorenson met zijn gevolg komt overnachten. De twee zijn onder de indruk van elkaar en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook