Een unieke verzameling van meer dan 200 overheerlijke recepten.
In dit saladeboek staan bekende internationale favorieten. Daarnaast omvat Salades vernieuwende recepten en verrassende combinaties, zoals Salade van vers eekhoorntjesbrood, Ei-walnootdressing, Radicchiosalade met artisjok en walnoot, en Eendenborstsalade met sinaasappelsaus.
De uitgebreide inleiding geeft een overzicht van de basisingrediënten voor een salade; tevens vindt u er recepten voor het maken van kruidenolie en -azijn, dressings en dipsauzen.
Meer dan 800 kleurenfoto's maken de recepten compleet en laten zien wat u kunt verwachten.
In dit saladeboek staan bekende internationale favorieten. Daarnaast omvat Salades vernieuwende recepten en verrassende combinaties, zoals Salade van vers eekhoorntjesbrood, Ei-walnootdressing, Radicchiosalade met artisjok en walnoot, en Eendenborstsalade met sinaasappelsaus.
De uitgebreide inleiding geeft een overzicht van de basisingrediënten voor een salade; tevens vindt u er recepten voor het maken van kruidenolie en -azijn, dressings en dipsauzen.
Meer dan 800 kleurenfoto's maken de recepten compleet en laten zien wat u kunt verwachten.