Advertentie

Schuddebuikend je bed in

1

Rank 741 Gelezen 2 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
In Schuddebuikend je bed in vertelt Rox van der Helm over diverse opvallende gebeurtenissen in de samen­leving en uit het leven van de auteur zelf. In 31 hilari­sche korte verhalen schrijft Van der Helm met vlotte pen over haar opmerkelijke ontmoetingen met BN'ers als Anouk, Marco Borsato en Wibi Soerjadi.
De huidige anderhalvemetersamenleving. Een tijd­perk dat gekenmerkt wordt door een run op wc-pa­pier, waarin een seksbuddy door het RIVM prima werd bevonden en plassen in de natuur de normaalste zaak van de wereld werd. Het komt allemaal aan bod in Schuddebuikend je bed in.
Rox van der Helm, al jarenlang werkzaam in de media, komt keer op keer in buitengewoon bizarre situaties terecht. Ze woonde niet alleen als enige vrouw in een Gronings Vindicat-studentenhuis met zeven jongens, maar ook had ze een maar liefst drie uur durende meet & greet met Dinand Woesthoff, hield Marco Bor­sato haar ooit voor de gek en ontmoette ze zelfs per ongeluk de Amerikaanse acteur Jared Leto. Over haar komische belevenissen schrijft ze in dit debuut waar­bij thema's als corona, seks en BN'ers de rode draad vormen.
Met 31 verhalen vol humor kan de lezer precies een hele maand vullen. Elk verhaal is geillustreerd door een absurdistische strip van cartoonist Theo Weber. Schuddebuikend je bed in biedt een vrolijke noot in deze donkere dagen en zorgt ervoor dat je niet alleen met een glimlach in slaap valt, maar de dag ook op een vrolijke manier start!
+


Aantal pagina’s
140
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
Eerste editie
20 november 2020
Laatste editie
20 november 2020
ISBN
9789464240061


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Schuddebuikend je bed in

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.