Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 16 3 7 2 2 1 0

Sexy Santa Stories #1

32

Rank 29 Gelezen 34 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 17 Favoriet 1 Recensies 6
Literatuur & Romans Spots 1   Topics 0

#1 Eliza’s weekend – Sheila Devaro De vriendinnen van Eliza vinden het de hoogste tijd dat ze eens een leuke man tegenkomt, maar daar heeft ze absoluut geen haast mee. Als Eliza een weekend met de meiden naar een kerstmarkt gaat, valt ze voor een man. Letterlijk. Is hij degene die het voor elkaar krijgt om haar volledig van haar stuk te brengen? #2 De klusjesman – Miranda Hillers Xantine laat niemand in haar slaapkamer toe. Maar als een klusjesman werkzaamheden in haar woning moet verrichten, opent ze letterlijk haar privédomein. Helaas laat hij daarna niets meer van zich horen. Totdat het kerstavond is. #3 Stil verlangen – Yorrinda Regtien Een huwelijk dat overspoeld wordt door eenzaamheid. Eén zwak moment… één fout. Kost het Eva haar huwelijk? Eén ding is zeker, opgeven doet ze niet. #4 Wonderen gebeuren – Melanie van Garderen Een oude vriendschap. Twee harten. En liefde. Hale en Ruby zien elkaar weer na jaren. De rockster is zonder reden weggegaan en Ruby is doorgegaan met haar leven. Zij in haar Disney pyjama en Hale als een rockster. Wat zal er nog meer gebeuren?

+


Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
228
Uitgeverij
MH Books
Eerste editie
14 november 2022
Laatste editie
11 november 2022
ISBN
9789492792280


Boekinformatie wijzigen


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sexy Santa Stories #1

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken