Shine
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 11 3 7 2 3 1 0

Shine

27

Gelezen 27 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 48 Favoriet 4 Recensies 13
Young adult Artikelen 3 Spots 1   Topics 0

Juicy YA-roman over de ongekend populaire 'perfecte' K-popwereld.

Debuut van Jessica Jung, K-poplegende en voormalig zangeres van een van de meest invloedrijke K-popmeidengroepen aller tijden: Girls Generation.

Wat zou jij opgeven om je dromen waar te maken? Voor de zeventienjarige Koreaans-Amerikaanse Rachel Kim is het antwoord op die vraag: bijna alles. Zes jaar geleden werd ze gerekruteerd door een van de grootste K-poplabels van Seoel, dat een aantal van 's werelds populairste sterren heeft voortgebracht. De regels zijn simpel: train 24/7. Wees perfect. Date niet. Makkelijk toch?

Helaas niet. Rachel begint zich af te vragen of ze wel sterk genoeg is om door te kunnen breken en niet gebroken zal worden door een industrie die erop gericht is om mooie meisjes te controleren en te commercialiseren. Vooral wanneer ze gevoelens krijgt voor K-popster Jason Lee. Hij is niet alleen charmant, sexy en belachelijk getalenteerd. Hij is ook de eerste die echt begrijpt hoe graag ze een ster wil worden.

Jessica Jung neemt je mee in de luxe, hypergekleurde en bizarre wereld van K-pop, waar de inzet hoog is en voor één meisje de prijs van succes – en liefde – misschien nog wel hoger is.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Eerste editie
06 oktober 2020
Laatste editie
23 oktober 2020
ISBN
9789000374724 , 9789000374731


Boekinformatie wijzigen


Recensies (13)

Keuze van de redactie
Minca (My Winged Books) Hebban Recensent

De harde realiteit van K-pop

door: Minca (My Winged Books) 1 like

Jessica Jung heeft haar eigen K-pop ervaringen verweven in een romantisch en aangrijpend verhaal waarmee ze de wereld wil laten zien hoe de complexe K-pop wereld in elkaar steekt en wat er allemaal op het spel staat. De Young Adult is vertaald door Claudia Witteveen.

Rachel Kim is met haar familie...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Shine

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken