Advertentie

Single en sexy

148
Gelezen 185 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 40 Favoriet 2 Recensies 12
Feelgood Lijsten 1 Spots 6 Top25's 1   Topics 0
Charlotte van Rhijn ziet als een berg op tegen haar 29e verjaardag. Niet alleen heeft haar grote liefde Kars haar zojuist verlaten, maar iemand blijkt ook al haar bank- en spaarrekeningen te hebben geplunderd. Met haar baan als kleuterjuf kan Charlotte haar rekeningen niet betalen, en al snel krijgt ze vaker bezoek van de deurwaarder dan van haar vriendinnen Eva en Natasja. Ze kan niet meer shoppen, ze kan niet meer stappen - zelfs wasmiddel kan ze zich eigenlijk niet meer veroorloven.

Dan bedenkt ze een geweldig plan: via Marktplaats verhuurt ze zichzelf als date. 'Lot', zoals ze zich tijdens deze betaalde afspraakjes laat noemen, is binnen de kortste keren de populairste date van de stad. Ze heeft de tijd van haar leven en denkt zelfs in een van haar klanten de liefde van haar leven gevonden te hebben. Maar dan begint ze griezelige sms'jes te ontvangen. Hebben al haar gezellige en goedbetalende dates wel het beste met haar voor? Single en sexy is een geestig en spannend verhaal over vriendschap en vertrouwen - en over het vinden van de vamp in jezelf.

"Mariëtte Middelbeek heeft al een aantal chicklits op haar naam staan en aan dit boek is haar groei als schrijfster goed te merken. Het is volwassener dan haar eerdere boeken en de dialogen zijn minder geforceerd. Een echte chicklit met een origineel onderwerp!" - NBD Biblion

"Single & Sexy is een boek dat zeker niet mag ontbreken in je strandtas!" - Chicklit.nl
Genre
Feelgood , Romantiek
Uitgeverij
Uitgeverij Marmer
Laatste editie
31 juli 2019
ISBN
9789049400484 , 9789460680250 , 9789460689994 , 9789460682636 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 6,00 Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Feelgood Café / A happy feelgood singles day!
11 november 2017 8 reacties
Feelgood Café / Luisterboeken op We Love Feelgood
10 mei 2017 3 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (10)

Chicklit

door: Nadine 1 like
Vakantie geboekt, dit boek ingepakt & binnen no time uitgelezen. Ideaal voor vakantie!!

Single en sexy

door: WilmaHM80 1 like
Op zich een aardig boek dat lekker snel leest. Het begin vond ik wel vrij voorspelbaar en makkelijk maar de spanning was verrassend voor een chicklit.

Aanrader!

door: Saskia 1 like
Een moderne orginele chicklit en zeker een aanrader! Een boek wat heerlijk snel weg leest. Ik werd er in meegezogen en kon het boek moeilijk wegleggen.

Leuk

door: Dana van Baal
Een leuk verhaal en ook een beetje spannend. ik zou graag meer van deze auteur willen lezen.

Lekker leesvoer

door: Mieke Piersma 1 like
Ik vond dit een lekkere weglezer, die je pas wilt aan de kant wil leggen als je hem uit hebt.
Heerlijke chicklit, lekker ontspannend...Ik heb hier een dag plezier aan beleefd.

Recensie Single en sexy

door: bianca michels 1 like
Ik heb dit boek gekocht in de vakantie en in een paar dagen uit gelezen, deze meid treft het niet met haar vriendje kars en probeert op deze manier haar geld terug te gaan verdienen, een erg fijn boek wat je goed weg leest, op het laatst wordt het echt heel spannend.

Recensie Single en sexy

door: Natasja Toorn 1 like
Een heerlijke chicklit,zeer herkenbaar. De spanning die je krijg in dit boek is weer eens wat anders in een chicklit,maar zeker heel fijn om te lezen. Zeer makkelijke prettige schrijfstijl.

Recensie Single en sexy

door: Saskia Nobels 1 like
Ook ik ben enthousiast over deze heerlijke chicklit. Een lekker boek om te lezen, je wilt gewoon weten hoe het verder gaat. Ik was al eens eerder in een boek van Mariette begonnen (weet even niet meer welke) maar vond het toen vooral kinderachtig...dit boek is dat dus totaal niet, echt een meer...

Recensie Single en sexy

door: Anita Verkerk 1 like
Weer een erg leuk boek van Mariëtte. Het gebeurt mij niet zo vaak meer, dat ik eens ontspannen kan lezen en met dit boek kon ik niet ophouden. Ik moest het steeds weer pakken, want het liet zich niet wegleggen. Een lekkere ontspannen schrijfstijl, mooie opbouw en een leuk onderwerp. Ik vind dit...

Recensie Single en sexy

door: Sabine Mulder 1 like
Charlotte is net verlaten door haar ex en hij heeft ook nog eens haar bankrekening geplunderd waardoor ze nu diep in de schulden zit. Om dit een beetje te kunnen aflossen en om toch fatsoenlijk te kunnen eten gaat ze zichzelf verhuren via marktplaats als gezelschap voor de man die niet alleen naar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook